Supermallin vatsa kasvaa silmissä – unelmaparilta ilouutisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut kaunotar on nyt ilmoittanut, että elokuva- ja malliura jäävät hetken tauolle, sillä pariskunta odottaa esikoistaan. Hän kertoi asiasta Instagramissa julkaisemassaan kuvapäivityksessä.

Rosie Huntington-Whiteley muisteli äskettäin Mad Max -elokuvan kuvauksia, joissa hänen silmäripsensä revittiin vahingossa irti luomista. Huntington-Whiteleyn vartalosta tehtiin elokuvaa varten muotti, jonka tekeminen ei mennyt kivuttomasti, koska muotti jäi kiinni. Hänen ripsensä irtosivat massan poistamisen yhteydessä.