Tällaista seurustelu alfanaaraan kanssa on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmassa alfayksilöt ovat laumansa johtajia. Myös ihmisillä on luonnollinen tarve muodostaa hierarkioita, joiden huipulla on joko alfauros tai alfanaaras. Alfanaaraan tunnistaa helposti siitä, että he ovat itsevarmoja, heissä on paljon muiden ihmisten ihannoimia piirteitä ja he saavat helposti seuraajia itselleen.

Alfanaaras on todella tasapainossa jokaisen elämänalueensa suhteen, minkä vuoksi myös alfanaaraan parisuhteen tulee olla kunnossa tai nainen kävelee suhteesta pois. Alfanaaraan kanssa seurustellessa miehen tulee olla sinut sen kanssa, että nainen on vahva työelämässä ja omassa sosiaalisessa ympyrässään, johon myös oma kumppani kuuluu.

Alfanaaras tekee oman elämänsä suhteen kaikki päätökset, minkä vuoksi hän haluaakin usein kotona kumppaniltaan hellyyttä, hemmottelua ja kykyä itsenäisiin päätöksiin ilman naisen apua. Miehet joutuvat alfanaaraan kanssa tekemään välillä myönnytyksiä enemmän kuin haluaisivat, mutta nämä naiset ovat sataprosenttisesti sen arvoisia.