Nyt on luksusta! Televisio nousee sängyn alta automaattisesti

Digi Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki haluavat toisinaan vain makoilla sängyllä ja katsella televisiota. Mikäli televisiolle ei kuitenkaan ole tilaa tai se ei vain sovi makuuhuoneen sisustukseen, on ongelmaan olemassa nyt luksusratkaisu.

Auton-yhtiön Dream Machine -laitteen ansiosta televisiota ei tarvitse pitää aina esillä. Se nostaa napin painaluksella taulu-tv:n ylös sängyn alta.

Käytännöllistä keksintöä esitellään Youtubessa julkaistuilla videoilla. Aivan edullisesta joka kodin laitteesta ei ole kyse, sillä Dream Machinen hinta on Yhdysvalloissa noin 7.600 dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat