Ariana Granden isoäiti lapsenlapsensa konsertissa – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ariana Grande on tullut kansainvälisesti tunnetuksi uskomattoman taitavana laulajana ja pienikokoisena popparina, jonka suuhun välillä seksiin viittaavat pikkutuhmat sanat eivät aina kaikkien mielestä tunnu sopivan. Nyt videolle tallentui hulvaton hetki, kun Ariana Granden oma isoäiti kauhistui lapsenlapsensa kappaleen sanoista.

Ariana Granden isoäiti oli ollut laulajan veljen Frankien kanssa katsomassa Arianan konserttia. Isoäidin ja Frankien eläytymisessä musiikkiin on melkoinen ero, kun vanhus katsoo tyynen rauhallisesti paikoillaan lapsenlapsensa esiintymistä samalla kun Frankie kuvaa itseään ja ystäväänsä tanssien ja laulaen siskonsa kappaleiden tahdissa.

Videon loppupuolella nähdään hauska tilanne kun Arianan kappaleessa kuullaankin hieman rumempia sanoja. Tällöin isoäiti reagoi juuri niin kuin rakastavan isoäidin varmasti kuuluukin, ja kauhistelee lapsen kielenkäyttöä nostamalla kätensä oman suunsa peittämiseksi.

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

❤?❤?❤? #Nonna

A photo posted by Frankie James Grande (@frankiejgrande) on