Mariah Carey uudesta kappaleestaan: ”Kertoo ex-miehestäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna australialaisen miljardööri James Packerin kanssa kihlautunut popdiiva Mariah Carey jäi yksin, kun mies yllättäin jättikin hänet. Carey on kertonut syyttävänsä erosta skientologeja, mutta miehen tiimin mukaan Careyn ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus olivat syynä eroon.

Eron jälkeen 46-vuotias Mariah Carey kirjoitti uuden I Don’t -nimisen kappaleen, joka mukailee hyvin surullista erosta kertovaa Where I Wanna Be -hittiä, jonka on esittänyt Donell Jones. Carey kertoi Refinery 29 -sivuston mukaan kirjoittaneensa laulun Packerista ja kaikesta siitä mitä nainen on joutunut kokemaan.

Kappaleen sanoissa Carey kertoo miten mies syötti hänelle pelkkää pajunköyttä luvatessaan, että hän tulisi aina olemaan Careyn. Naisen mukaan Packer pilasi kaiken mitä heillä oli. Kappaleessa kerrotaan miehen yhä luulevan, että Carey tulee vielä palaamaan hänen luokseen, mutta näin ei kuitenkaan tule naisen mukaan enää tapahtumaan.