Miehellä ilves lemmikkinä – nyt on epätavallinen sisäkissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset ottavat vahingossa ta tarkoituksella lemmikeikseen villieläimiä, jotka kuuluisivat vapaiksi luontoon. Venäjällä näitä tapauksia näyttäisi olevan yllättävän paljon, ja nyt videolla nähdään jälleen eräs pariskunta, jolla on tällä kertaa ilves lemmikkinään.

Vsevolozhsk-nimisessä venäläisessä kylässä asuvalla pariskunnalla on melko epätavallinen lemmikki. Pariskunnalla on lemmikkinään ilves, joka näyttäisi asuvan miehen ja naisen kanssa talon sisätiloissa. Nainen on kuvannut videolle miten hän ja hänen miehensä leikkivät yhdessä ilveksen kanssa.

Ilves näyttäisi olevan melko kiintynyt sekä mieheen että naiseen, ja se käykin välillä puskemassa omistajiaan. Ilves alkaa leikkimään suloisesti miehen kanssa ja kiipeilee tämän päällä. Miehellä on varmat ja hellät otteet kissapedon kanssa, ja näyttäisi siltä, että heistä kumpikin luottaa toisiinsa.