Uhkarohkea mies ui 1000-asteisen laavavirran viereen – selfiekeppi mukanaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valokuvaaja Kawika Singson oli taannoin ottamassa näyttäviä kuvia Havaijin Kilauean jo vuosikymmenten ajan purkautuneen tulivuoren tuntumassa. Laavavirran lisäksi hän onnistui ikuistamaan odottamattoman näyn.

Kuvaaja huomasi, kuinka joku ui kohti mereen virtaavaa laavaa. Kävi ilmi, että uimarilla oli samat suunnitelmat kuin Singsonilla. Uimari oli tosin päättänyt kuvata laavavirtaa vielä lähempää mukanaan olevan selfiekepin avulla.

Singson ikuisti tilanteen jo viime elokuussa, mutta jakoi videon vasta viime viikolla. Mies kertoo Huffington Post -lehdelle, ettei hän suosittelen laavavirran lähellä uimita kenellekään. Laavan lämpötila nousee nimittäin yli 1.000 asteeseen, ja se voi muuttaa merivettä tappavan kuumaksi höyryksi.