Khloe Kardashian sai viimein nimensä takaisin – juhli kakun kera

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashianin ja hänen entisen puolisonsa Lamar Odomin eroprosessi on ollut pitkä. Nainen haki eroa ensimmäisen kerran jo vuonna 2013, mutta perui sen Odomin joutuessa sairaalaan yliannostuksen vuoksi. Viime vuoden toukokuulla nainen jatkoi eroprosessia, joka on nyt viimein tullut päätökseensä.

Pitkän eron jälkeen nainen on viimein saanut myös kaikki omat dokumentit ja asiapaperit muutettua niin, että niissä lukee Khloe Kardashian-Odomin sijaan pelkästään Khloe Kardashian. Nainen sai uuden passinsa omalla nimellään, mikä oli hänen assistenttiensa mielestä juhlimisen arvoinen asia.

Khloen assistentit olivat tilanneet naiselle kakun, jonka päälle oli painettu uusi passi. Passikuva ja sen tiedot eivät taida kuitenkaan olla aivan samalla tavalla kirjoitettuna kuin oikeassa passissa. Naisen osoitteeksi on kakkuun kirjoitettu Freedom Lane ja painon kohtaan imartelevasti Skinny Bitch.

Follow @KimKardashianSnap for more

A video posted by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Follow @KimKardashianSnap for more

A video posted by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Follow @KimKardashianSnap for more

A video posted by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on