Kissa rakastaa voisarvia – kerjää herkkua kaikin keinoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat koirien omistajat tietävät, että ruoka-aikaan lattiatasolta löytyy yleensä vähintäänkin se yksi paras kaveri, joka pitää mielellään oman tuolin vieressä seuraa suloisin mahdollinen ilme kasvoillaan. Videon perusteella myös kissat osaavat kerjätä silloin kun omistaja syö jotakin herkkua, joka maistuisi niillekin.

Hauskalla videolla nähdään tilanne, jossa nainen yrittää syödä rauhassa aamiaistaan. Hänen lautasellaan on herkullisen rapeiksi paistettuja voisarvia, joiden tuoksua kissakaan ei näytä pystyvän vastustamaan.

Kissa tuijottaa voisarvia ja yrittää kerta toisensa jälkeen yltää niihin tassullaan. Kissa tekee kaikkensa saadakseen palasen voisarvesta ja yrittää kurkotella herkkua jopa silloin kun se on jo matkalla naisen suuhun. Kerjääminen ei kuitenkaan tällä kerralla näyttänyt tuottavan haluttua lopputulosta.

Give me one, please!!!

Publié par Cat for love sur jeudi 9 février 2017