Pesukarhu putosi puusta – sai pelastajaltaan rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmisillä on melko epätavallisia villieläimiä lemmikkeinään. Eläimet voivat välillä kesyyntyä mikäli niitä hoidetaan pienestä pennusta saakka ja ne oppivat luottamaan ja kiintymään omistajaansa. Näin kävi eräällä pesukarhulla, joka jäi perheen luo asumaan.

Pesukarhu oli pienenä poikasena pudonnut puusta, jonka juurelta perhe oli sen löytänyt. Perhe oli päättänyt pelastaa pesukarhun ja hoitaa sen takaisin hyvään kuntoon. Lopulta June-nimen saanut pesukarhu kiintyi pelastajiinsa niin paljon, että se ei enää halunnutkaan jättää perhettään.

June asuu nyt perheen kanssa heidän talossaan lemmikkinä ja nauttii olostaan täysin siemauksin. June on kiinnostunut vesihanoista, ruoasta, lämpimistä ja pehmoisista nukkumapaikoista ja rentouttavista automatkoista.

Go away Monday . . . #raccoon #raccoonsofinstagram #petraccoon #sleepy #lazy #spoiled #petsagram

A photo posted by Paris & June (@parisandjunecoon) on