Maailman upeimmat lomasaaret listattiin – suomalaisittain odottamaton tulos!

Lux Matkailu · Stara.fi

Maailman matkailukohteiden rankkaaminen järjestykseen on aina haasteellista, koska jokainen matkailija kokee kohteet eri tavalla. Nyt maailman arvostetuimpiin matkailumedioihin lukeutuva Conde Nast on kuitenkin pyytänyt lukijoitaan listaamaan maailman upeimmat lomasaaret.

Tulos on suomalaisittain odottamaton, sillä mukana on useita suomalaisille tuttuja lomasaaria Euroopasta. Näin ollen kaikki upeimmista kohteista eivät sijaitsekaan Tyynellä valtamerellä, Karibialla tai Intian valtamerellä, vaan jopa ihan tavallisten suomalaisten saavutettavissa.

1. Boracay, Filippiinit2. Palawan, Filippiinit3. Mallorca, Espanja4. Suuri valliriutta, Australia5. Cebu, Filippiinit6. Vancouver-saari, Kanada7. Turks- ja Caicossaaret8. Bermuda9. Kreeta, Kreikka10. Bali, Indonesia11. Mykonos, Kreikka12. St. Barts13. Caymansaaret14. Sardinia, Italia15. Tahiti

More than 300,000 of our readers rated their favorite islands in the world (outside the U.S.) in this year's Readers' Choice Awards. Is your favorite on the list?

Publié par Condé Nast Traveler sur dimanche 12 février 2017