Pikaruokalan työntekijä elättää itsensä alastonmallina

Glamour · Terhi Piiroinen

Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC esitti vuonna 2015 kolmeosaisen Billion Dollar Chicken Shop -dokumentin Kentucky Fried Chickenistä, eli KCF-yhtiöstä. Ohjelmassa oli mukana 19-vuotias manchesterilainen pikaruokalan työntekijä Bethany Spiby. Nainen sai ohjelman jälkeen faneja sosiaalisessa mediassa.

Pian dokumenttisarjan esittämisen jälkeen Bethany Spiby huomasi, että hän saavutti runsaasti huomiota pikkutuhmilla valokuvillaan. Hän päätti lopettaa työnsä kanaravintolan kassalla ja aloittaa uran alastonmallina. Nykyisin ulkonäköään huomattavasti muuttanut nainen tienaa Only Fans -verkkosivulla, joka tarjoilee paljastavia otoksia kirjautuneille käyttäjille noin 12 euron kuukausimaksulla.

Noin 8.000 fania liittyi heti kuvista maksavaan asiakaskuntaan. Bethany kertoi The Sun -lehdelle, että tienaa valokuvillaan nyt roimasti enemmän kuin pikaruokalan työntekijänä. Toisin sanoen nainen otti pienestä julkisuusmomentista hyödyn irti. Hän haluaa työskennellä tulevaisuudessa mallina kokopäiväisesti.

A photo posted by Bethspiby (@bethspiby) on

A photo posted by Bethspiby (@bethspiby) on

Off to Amsterdam bye xxx

A photo posted by Bethspiby (@bethspiby) on

Throwback to Solomon @ Ushuaia ?

A photo posted by Bethspiby (@bethspiby) on

one of my fave #BTS shots ?

A photo posted by Bethspiby (@bethspiby) on