Britney Spears lemmenlomalla 30 miljoonan talossa – tässä kelpaisi asua!

Koti & Asuminen Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vietti eilen ystävänpäivää poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa poikkeuksellisen hulppeissa merkeissä, sillä supertähti suuntasi lyhyelle lemmenlomalle Airbnb-palvelusta vuokrattuun luksuslukaaliin. Noin 30 miljoonan dollarin arvoinen ökytalo sijaitsee Malibun rannalla.

Britney ja Sam saivat poptähden lapset hoitoon taannoisten Las Vegasin keikkojen jälkeen ja sitten he suuntasivat nauttimaan toisistaan upeaan luksustaloon, jossa on kuusi makuuhuonetta, kaksi sviittiä, teatteri, uima-allas ja palju. Välimerellinen talo maksaa normaalisti 7.500 dollaria yöltä, mutta nyt Airbnb tarjosi sen Spearsille ilmaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat