Delfiini varasti surffareiden aallot – hurja syöksy miehiä kohti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Surffaajat ovat merivedessä harrastaessaan joutuneet varmasti moneen otteeseen kohtaamaan pinnan alla asuvia eläimiä kuten haita, delfiinejä ja merileijonia. Tällä kerralla eräs utelias delfiini halusi mukaan miesten hauskanpitoon.

Rannalla vaimonsa kanssa kävellyt mies oli onnistunut kuvaamaan videolle hauskan tilanteen, jossa nähdään miten delfiini tulee varastamaan surffaajien aallot. Useampi surffaaja on yhtäaikaisesti lautojensa päällä nappaamassa aaltoa kunnes sen alta heitä kohti syöksyykin delfiini.

Delfiini olisi helposti pystynyt aiheuttamaan useammankin vaaratilanteen syöksyessään surffaajia kohti aallon sisältä, mutta ilmeisesti kukaan ei kuitenkaan joutunut delfiinin kanssa törmäyskurssille. Delfiini onnistui näyttämään harrastajille kuinka aalto todellisuudessa otetaan ja vallataan omaksi.