Ivanka Trumpin vaatteet rajussa alennusmyynnissä – kaupat haluavat päästä eroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin Ivanka-tyttären tähän mennessä menestyksekäs liiketoiminta on loppumassa kuin seinään isän ryhdyttyä presidentiksi. Useat kauppaketjut ovat jo poistaneet hänen tuotteensa valikoimistaan, ja lopuissakin tuotteet myydään nyt pois merkittävin alennushinnoin.

Isä-Trump ehti jo kritisoida julkisesti Nordstrom-kauppaketjua, joka päätti lopettaa Ivankan tuotteiden myynnin. Kritiikistä huolimatta monet muutkin ovat nyt tehneet saman päätöksen ja yrittävät nyt saada varastojaan tyhjiksi. Ivankan tuotteet ovat nyt täyttäneet alelaarit ja niitä myydään poistohinnoin.

Esimerkiksi Nordstromillä Ivankan kenkiä myydään parhaillaan jopa 80 prosentin alennuksilla. Lord & Taylor sen sijaan antaa kaksi tuotetta ostettaessa toisen puoleen hintaan ja suoran 40 prosentin alennuksen monista tuotteista. Esimerkiksi laukkuja myydään puoleen hintaan.

Splash
Splash
Splash
Splash