Michelle Lewinin bikinit kuin narunpätkät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Nyt hän on suunnannut rannalle.

Michelle kuvattiin maanantaina ottamassa lähes rajatonta aurinkoa ystävänsä Yasminen kanssa hiekkarannalla. Lähes rajatonta siksi, että fitness-kaunottaren bikinit muistuttivat takaa katsottaessa enemmän narunpätkiä kuin varsinaisia bikineitä. Selfie-kuvia Michelle ikuisti ahkerasti.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo lähes yhdeksän miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash