Mies salakuljetti 12 kultaharkkoa – peräaukossaan!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Singaporesta Intian Hyderabadiin matkustanut mies kiinnitti lentokentällä viranomaisten huomion. Mies oli kävellyt huomiota herättävällä tyylillä. Läpivalaisu osoitti, että mies salakuljetti kultaa maahan.

Daily Mail kertoo salakuljettajan matkustaneen Singaporesta Intiaan 4,5 tuntia kestäneellä lennolla. Rajavalvojat löysivät miehen matkalaukusta 800 grammaa kultaa LED-valoihin piilotettuna. Sen jälkeen he suorittivat miehelle röntgenkuvauksen, joka osoitti miehen tunkeneen peräsuoleensa 12 kultaharkkoa.

Yksi kultaharkko oli sada gramman painoinen. Mieheltä takavarikoitiin kaikkiaan kaksi kiloa puhdasta kultaa. Jalometallista maksetaan Intiassa huomattavasti enemmän kuin Singaporessa, joten sitä yritetään salakuljettaa maahan säännöllisesti. Peräsuolessaan harkkoja kantavat salakuljettajat ovat ammattilaisia.

The man with a golden bum!

Publié par Daily Mail sur mercredi 15 février 2017