Ravintolassa alennusta hyvin käyttäytyvien lasten perheille

Ruoka · Tim Isokivi

Italialainen ravintoloitsija Antonio Ferrari on työssään tottunut lapsiperheisiin, joiden jälkikasvu käyttäytyy ravintoloissa huonosti. Kun mies kohtasi ravintolassaan hyvin käyttäytyviä lapsia, päätti hän palkita heidän vanhempansa alennuksella.

Ferrari omistaa Padovassa sijaitsevan viinibaarin, joka tarjoilee sunnuntaisin ruokaa perheille. Eräänä päivänä ravintolassa asioi 11 hengen seurue, jonka lapset istuivat pöydässä maltillisesti värityskirjojen ja piirrustuspapereiden parissa. Hän päätti vähentää seurueen laskun loppusummasta viisi prosenttia.

Ferrarin mukaan noin 30 prosenttia ravintolassa asioivista vanhemmista ei osaa hallita lastensa käytöstä. Lapset pysyttelevät harvemmin paikoillaan, ja juoksentelevat ympäri ravintolaa. Lapseton mies kuitenkin toteaa, ettei hänen tarkoitukensa ole tuomita vanhempia.

– Voin vain kuvitella kuinka vaikeaa vanhempana olo on nykyään, ravintoloitsija toteaa Corriere della Sera -lehdelle.

 

Capita così di rado!

Publié par Antonio Afcv Ferrari sur dimanche 12 février 2017