Sports Illustratedin supermallit bikineissä Suomen Lapissa – hyytävät kuvat julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallien raamattuna on toiminut jo pitkään Sports Illustrated -lehden jokavuotinen uimapukunumero, joka on nostanut supermalleiksi koko joukon upeita kaunottaria. Lehden kannessa poseeraaminen on yksi mallimaailman halutuimmista saavutuksista. Tämänvuotista lehteä on kuvattu Suomessa.

A little snow never stopped a sexy Serbian. No one can rock a scarf like Bo Krsmanovic! @bokicaboba

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

#SISwim 2017 Location Reveal: FINLAND!

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Viime vuosina uimapukunumeroa on kuvattu eksoottisissa paikoissa, kuten muun muassa Karibialla ja Etelämantereella. Tällä kertaa kuvauskohteeksi on valikoitunut lasi-igluistaan tunnettu maailmankuulu Kakslauttasen kohde Saariselällä. Mallikuvien lisäksi kuvausryhmä julkaisi verkossa upeita maisemakuvia revontulista Saariselän taivaalla.

Sports Illustratedin Instagramissa julkaisemalla Making of -videolla nähdään miten serbialainen Bojana Krsmanovic poseerasi Lapissa alastomana pelkkä huivi käsissään ja karvahattu päässään. Muissa kuvissa hänet nähdään lehden teeman mukaisesti bikineissä muun muassa porontaljojen päällä, reessä, halkovajassa, pilkillä ja koiranpennun kanssa ulkona.

– Täällä on hyytävän kylmää, mutta tämä on sen arvoista! Olemme vakuuttuneita, että saamme vielä kalaa, Bojana Krsmanovic totesi Making of -videolla poseeratessaan bikineissä pilkillä.

Toinen Kakslauttasessa poseerannut mallikaunotar oli Hailey Clauson, jonka tuoreisiin kuviin voi tutustua tästä. Hän tähdittää myös Suomessa kuvattua videota, jossa nähdään millaisissa olosuhteissa bikinimallit joutuivat poseeraamaan kuvattavana.