Teini pääsi VIP-alueelle bändin Wikipedia-sivua muokkaamalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni haaveilee pääsystä konserttien VIP-alueelle, mutta yleensä ne ovat varattuja esiintyjien lähipiirille ja kalliimman lipun maksaneille. Eräs brittiläinen teini keksi kuitenkin nokkelan tavan huijata tiensä aitiopaikalle keikalla.

Iso-Britannian Crewessa asuva Adam Boyd oli taannoin katsomassa The Sherlocks -yhtyeen keikkaa. Hänellä oli kuitenkin huono näkyvyys lavalle, sillä hän saapui paikalle myöhään. Humalainen Adam alkoi miettimään keinoa päästä esiintymispaikan VIP-alueelle.

Nuorukainen otti älypuhelimensa esiin ja alkoi muokata The Sherlocksin Wikipedia-sivua. Hän väitti olevansa laulajan serkku ja toimineensa inspiraationa bändin Live for the Moment -singlelle.

VIP-alueen portilla teini kertoi olevansa yhtyeen jäsenen sukulainen ja esitteli todisteeksi Wikipedia-sivua. Tempaus toimi ja Adam pääsi seuraamaan keikkaa aitiopaikalta. Nuorukainen paljasti tekonsa myöhemmin Facebookissa.

 

Facebook
Facebook