Uskaltaisitko maistaa? Koululaisten suklaaleivokset kuin ulostepökäleitä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ruoan ulkonäkö saattaa vaikuttaa huomattalla tavalla syömiskokemukseen. Ruoan ulkoinen olemus ei tosin tietenkään kerro aina kaikkea mausta, muussa tapauksessa esimerkiksi mämmi olisi tuskin saavuttanut asemaansa perinteisenä pääsiäisherkkuna.

Imgur-käyttäjä Addrandomusernamehere jakoi sivustolla kuvan epäilyttävästi  ulostepökäleiltä näyttävistä leivoksista. Hänen mukaan kyseessä on tyttären koulun tiedeprojekti, jossa selvitetään kuinka paljon ruoan ulkonäkö vaikuttaa makuun. Kuvan perusteella suklaaleivoksista on saatu hämmästyttävän paljon aitojen pökäleiden näköisiä.

 

My Daughters Science Project.  She wanted to see if sight effected taste.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat