Erikoinen tempaus: Mies syö näyttelijän kuvan päivittäin – kunnes tämä tekee samoin!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Itsensä näkyväksi saaminen verkossa ei ole helppoa, vaikka kuka tahansa voikin sitä Youtuben ja Instagramin ansiosta yrittää. On vaikeaa onnistua herättämään ihmisten huomion maailmassa, jossa kaikki on jo sanottu ja tehty.

Nyt Youtube-käyttäjä Dog Shit on päättänyt toteuttaa erikoisen tempauksen, jonka myötä noteeratuksi tuleminen on ainakin taattua. Mies julkaisi videon, jossa hän syö How I Met Your Mother -sarjasta ja Paksuna-elokuvasta tutun näyttelijän, Jason Segelin kuvan.

Mies ei ole paljastanut syytä teolleen. Hän kuitenkin lupaa syödä uuden Segelin kasvokuvan joka päivä, kunnes tähti suostuu syömään hänen Imgur-kuvapalvelussa jakamansa kuvan.

– En aio lopettaa. #syökasvonisegel, mies kirjoitti.