Kaapista tullut teinitähti niukoissa bikineissä – huipputimmi vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 18-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Nyt Bella on kuvattu nauttimassa todella vauhdikkaasta lomapäivästä Meksikon Cancunissa yhdessä ystäviensä kanssa. Thorne näytti olevan elementissään pitäessään hauskaa niukoissa bikineissä ja esitellessään samalla huipputimmiä vartaloaan.

Bella Thorne tuli taannoin kaapista, kun hänen faninsa kysyi Twitterissä onko hän biseksuaali. Näyttelijätär vastasi ytimekkäästi ”Kyllä”. Thornen fanit suhtautuivat paljastukseen lämpimästi. Thornen seksuaalisella suuntautumisella on spekuloitu siitä saakka, kun hän alkoi jakamaan Snapchatissa ja Instagramissa intiimejä kuvia veljensä ex-tyttöystävä Bella Pendergastin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash