Hammaslääkärin nerokas idea – vastaanoton katossa kuva-arvoitus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hammaslääkärin vastaanotolle meneminen saattaa nostaa tuskanhien pintaan. Vaikka asiakkaalle annetaan valoilta ja roiskeilta suojaavat lasit päähän, saattavat näkymät hirvittää heikkohermoista.

Hammaslääkärin vastaanotolla silmien ohi vilahtelee monenlaisia instrumentteja. Osa potilaista pitää silmänsä suosiolla kiinni koko toimenpiteen ajan. Eräs englantilainen hammaslääkäri on keksinyt hauskan tavan viihdyttää potilastaan toimenpiteen ajan.

Hammaslääkärin vastaanottohuoneen kattoon on asennettu kuva-arvoitus suositusta Where’s Wally -piirroshahmosta. Kuvasta pitää etsiä punavalkoraitaiseen paitaan pukeutunut silmälasipäinen hahmo. Hammaslääkärin vastaanotosta julkaistiin kuva Redditiin.

My local dentist has a ceiling "Where’s Wally?" for patients during appointments from mildlyinteresting