Suomalaisvideosta jättihitti – Mirkon kaatumisella jo miljoonia katsojia!

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta tulee aniharvoin videoita, jotka lähtevät välittömästi leviämään ympäri maailmaa, mutta nyt eräs suomalaisvideo leviää verkossa hurjaa vauhtia. Kyseessä on alamäkiluistelija Markus Juolan kuvaama video, jossa hänen kilpakumppaninsa Mirko Lahti kaatuu poikkeuksellisen näyttävästi MM-sarjan osakilpailussa.

Stara tavoitti miehen kommentoimaan tapausta.

– Kaaduin kauden ensimmäisessä alamäkiluistelun MM-sarjan osakilpailussa Marseillessa. Iltatreeneissä kuvattu lasku päättyi mun osalta tuohon kaatumiseen ja siitä lähdettiin sairaalaan, Mirko Lahti kertoi Staralle.

Tähän mennessä videolla on jo miljoonia katsojia, koska huippusuosittu FailArmy julkaisi videon Facebookissa.

– FailArmy pyysi videota meiltä käyttöön ja jakoi sen eilen facebookissa erillisenä videona. Vuorokauden aikana lähes neljä miljoonaa näyttökertaa, Lahti iloitsee.