Shakiran hellyttävä kotikampaamo – futistähti-poikaystävä pesi hiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Shakira tuli monille tunnetuksi 2000-luvun alussa Whenever, Wherever -singlestään, jonka julkaisusta on kulunut jo noin 16 vuotta. Kaunotar on saanut taannoin jalkapalloilija Gerard Piquen kanssa esikoisensa, minkä vuoksi nainen onkin ollut nyt vähemmän julkisuuden valokeilassa.

Shakira on viettänyt nyt enemmän aikaa perheensä kanssa ja julkaissut juuri hellyttävän videoparin Instagram-tililleen tilanteesta, jossa hänen miehensä leikkii kampaajaa. Videolla Pique pesee tyttöystävänsä hiuksia niin hellästi, että fanit ovat huokailleet ihastuksesta.

Videoiden myötä fanit ovat päässeet todistamaan ihanaa pariskunnan välistä arjen romantiikkaa kun jalkapalloilijamies on päätynyt hemmottelemaan tyttöystäväänsä hiusten pesemisen merkeissä. Shakira naureskelee hellyttävästi miehelleen, joka suihkuttaa välillä saippuavettä tähden silmille.

Beauty salon day! (Part 1) / Día cualquiera en la peluquería (Parte 1) Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on