Courtney Stodden uhkeana kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Viime päivinä Courtney on edustanut Hollywoodin seurapiireissä ilman miestään.

Nyt Courtey Stodden kuvattiin Los Angelesissa ostoksilla ja menossa Starbucksiin kahville. Näyttävässä asussa bongattu julkkistähti ei ollut laittanut vihkisormustaan nimettömään, minkä katsotaan vahvistavan erohuhut Doug Hutchisonista.

viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saanut Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina erittäin paljastavissa asukokonaisuuksissa. Teinivaimona julkisuuteen nousseen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin liitto on rakoillut vuosien saatossa.

Splash
Splash
Splash