Nutellan raaka-aineet kerroksittain – näky voi aiheuttaa pahoinvointia

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suklaalevitteiden aatelinen, italialainen Nutella, on valmistettu hasselpähkinöistä, maidosta, kaakaosta, sokerista ja palmuöljystä. Se toimi alunperin suklaan korvikkeena 1940-luvun pula-aikana, mutta muuttui vuosien saatossa maailmanlaajuisesti tunnetuksi herkuttelutuotteeksi.

Nyt Redditissä on julkaistu kuva, jossa eritellään Nutellan raaka-aineet erillisiin kerroksiin. Liki puolet purkista on pelkkää sokeria, jonka päällä lepäävät pienet kerrokset hasselpähkinöitä, kaakaojauhetta ja maitojauhetta. Loput purkista on täytetty palmuöljyllä.

Nykyaikana ihmiset ovat yhä enemmän tietoisia syömästään ruoasta. Kuva saattaa vaikuttaa kuluttajien ostotottumuksiin, sillä harva meistä haluaa ahtaa itseensä kaakaolla ja pähkinöillä maustettua sokeria, joka on täynnä tyydyttyneitä rasvahappoja.

What Nutella is actually made of. from interestingasfuck