Äiti antoi lapselleen opetuksen – lähetti asuntolaan paketillisen roskia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät tule varmasti koskaan olemaan liian vanhoja siihen, että omat vanhemmat lopettaisivat kurinpidon silloin kun vanhemmat huomaavat, että pieni nuhtelu olisi tarpeellista. Eräs opiskelijanuorukainen sai huomata tämän vastaanottaessaan äidiltään paketin.

Connor Cox -niminen nuorimies oli viettänyt kotona vanhemmillaan aikaa. Miehen olisi ilmeisesti pitänyt viedä hänen huoneestaan roskat ulos lähtiessään, mutta hän oli unohtanut. Mies oli palannut kotona vanhemmillaan vietettyjen öide jälkeen takaisin opiskelija-asuntoonsa, jonne oli pari päivän kuluttua saapunut paketti äidiltä.

Connor Coxin ensimmäiset ajatukset olivat olleet se, että hänen äitinsä on lähettänyt hänelle jotakin herkkuja kotoa. Näin ei kuitenkaan pojan epäonneksi ollut. Äiti oli päättänyt antaa pojalle pienen opetuksen ja lähettänyt hänen kotiovelleen pahvilaatikollisen roskia, jotka Cox oli luvannut viedä vanhempien luota lähtiessään.