Tällaistako tankotanssi on? Mielikuvat kaukana todellisuudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tankotanssi on ympäri maailmaa todella suosittu laji, joka rantautui myös Suomeen noin kymmenen vuotta sitten. Tankotanssi on vaativa ja rankka laji, joka kehittää monipuolisesti koko kehon lihaksia ja koordinaatiota. Monella voi kuitenkin olla vielä hieman vääristynyt kuva siitä mitä tankotanssitunnilla tehdään.

Sydney Pole -sivusto on julkaissut hauskan videon, jossa nähdään millaista tankotanssi yleensä harrastajien silmin on ja millaista moni luulee sen olevan. Joku voi edelleen luulla, että naiset opettelevat seksikästä kiemurtelua tankoa vasten pitsialusvaatteet yllään, mutta totuus on kuitenkin hyvin erilainen.

Tankotanssitunnilla lämmitellään, venytellään, kehitetään voimaa ja harjoitellaan vaikeita temppuja, pitoja ja pyörähdyksiä tangon kanssa. Moni alan osaaja käyttää harjoittelutunnin uusien yksittäisten liikkeiden opettelemiseen eikä siihen, että tanssisi vain viettelevästi tangon ympärillä hypäten välillä tankoon pyörimään.

POLE DANCING: What You Think We Do vs What We Really Do

What do you think we do?

Publié par Sydney Pole sur dimanche 19 février 2017