Ihanaa! 95-vuotias Betty White löysi poikaystävän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Betty White muistetaan erityisesti huippusuositusta Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Rose-hahmoa. Energinen näyttelijälegenda täytti tammikuussa 95 vuotta ja on nyt uuden rakkauden myötä nuorekkaampi kuin koskaan.

Betty White on kommentoinut aiemmin hieman harmissaan, että häntä ei pyydetä koskaan ulos treffeille. Nyt RadarOnline-sivuston mukaan nainen on kuitenkin löytänyt rinnalleen uuden poikaystävän. Ystäväpiiri on kommentoinut, että Betty on tällä hetkellä hyvin onnellinen ja täysin hulluna uuteen ihastukseensa.

Bettyn pitkäaikainen aviomies Allen Ludden menehtyi vuonna 1981, eikä nainen ole sen jälkeen sitoutunut uudestaan. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että hän on viimein löytänyt rinnalleen uuden komistuksen. Bettyn ystävät ovat hyvin innoissaan naisen kukoistavasta romanssista, jonka vuoksi he kertovat Bettyn tuntevan olonsa jälleen nuoreksi, kauniiksi ja seksikkääksi.

Splash
Splash