Gigi Hadid riisui Tommy Hilfigerin mainoskuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli Gigi Hadid on saavuttanut jo 21-vuotiaaksi naiseksi todella paljon. Viime aikoina Bella-pikkusiskonsa jalkoihin menestyksessä jäänyt Gigi toteutti äskettäin pitkäaikaisen haaveensa päästyään Voguen kanteen jo 20. kerran. Se on todella merkittävä määrä nuorelle mallille.

Parhaillaan Gigi poseeraa Tommy Hilfigerin mainoskampanjassa muun muassa bikineissä ja uikkareissa, sekä enemmän peittävissä asukokonaisuuksissa. Kyseinen mallisto on saanut inspiraatiota rakkauden kesästä.

Gigi ja hänen nykyinen rakkaansa Zayn Malik tapasivat yhteisen ystävän syntymäpäiväjuhlilla, jossa Hadid oli heti iskenyt silmänsä suloiseen poppariin. Hadid kertoi olleensa pettynyt, että Zayn Malik ei tullut katsomaan hänen ensimmäistä Victoria’s Secret -muotinäytöstä, mutta Malik oli kuitenkin pian näytöksen jälkeen pyytänyt Hadidia treffeille. Malik ja Hadid ovat seurustelleet puolitoista vuotta.

Splash
Splash
Splash
Splash