Tyttö teki kärrynpyöriä – koira yritti perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat nauttivat ihmisten kanssa leikkimisestä ja usein yrittävätkin pysyä lasten perässä ja osallistua heidän pallo- ja hippaleikkeihinsä. Nyt videolle on tallentunut hupaisa tilanne, jossa koira luulee pystyvänsä tekemään tytön perässä kärrynpyöriä.

Jacqueline Sloan on kuvannut neljävuotiasta Kailyn-tytärtään ja heidän puolitoistavuotiasta pitbullia olohuoneessa leikkimässä. Tyttö näyttää äidin kuvatessa hänen hienoja kärrynpyörätaitojaan, minkä jälkeen Jacqueline pyytää koiraakin tekemään kärrynpyöriä.

Naisen yllätykseksi koira ymmärtää naisen pyynnön ja yrittää parhaansa mukaan toistaa kärrynpyörän. Koira juoksee ja hypähtää, minkä jälkeen se laskeutuu maahan selälleen kierien. Äiti ja tytär nauravat vieressä koiran mahtavalle tempulle, joka oli lähes yhtä taidokas kuin tytön kärrynpyöräkin.