Julkkisparin hellät lomakuvat ihastuttavat – rakkautta on yhä olemassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum muodostavat yhdessä sellaisen parin, jota muut voivat kateellisina katsella vierestä. Jenna ja Channing ovat olleet jo yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni kolmevuotias tytär.

Hollywoodista kantautuu tiheään tahtiin uutisia, jotka kertovat tunnettujen tähtipariskuntien erosta. Jenna ja Channing ovat kuitenkin onnellinen poikkeus, ja heistä huomaa, että he ovat päivä päivältä yhä rakastuneempia toisiinsa. Nyt pariskunta vietti aikaansa Havaijilla, josta napatut lomakuvat todistavat, että rakkautta on yhä olemassa.

Jennan ja Channingin liitto näyttää täydelliseltä ja pariskunta onkin kertonut useissa haastatteluissa kukoistavasta seksielämästään. Pariskunnasta napatut lomakuvat todistavat, että avioparin välillä kipinöi edelleen ja heillä on todella hauskaa yhdessä.