Kaveri naamioitui viereiseen pöytään – halusi nähdä miten treffit sujuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilaiset naiset, Dawsyn Eubanks ja Georgia Hoyer, ovat tällä hetkellä monen nuoren esikuvia. 19- ja 18-vuotiaat naiset toimivat hauskana esimerkkinä koko maailmalle, mitä ystävyys voi parhaimmillaan olla. Se on kaverin tukemista kaikessa ja erityisesti läsnäoloa.

Dawsyn Eubanks oli menossa treffeille. Hänen bestiksensä Georgia Hoyerin oli tarkoitus mennä samaan aikaan töihin, mutta pomo olikin soittanut neitokaiselle työpäivän peruuntumisesta. Hoyer sai idean lähteä katsomaan, kuinka hänen parhaan kaverinsa deittailu sujuu. Nainen kävi ostamassa viikset läheisestä pilailukaupasta ja naamioitui niiden taakse samaan ravintolaan kaverinsa kanssa.

Hän oli varustautunut myös aurinkolaseilla ja mustalla hupparilla. Hoyer lähetti ystävälleen viestin, jossa hän kysyi miksi Eubanks ei syönyt ruokaansa. Sen jälkeen hän pyysi naista katsomaan taakseen. Eubanksin oli pakko kertoa asiasta myös seuralaiselleen, koska ei voinut lopettaa nauramista.