Miehen päivä pilalle hetkessä: Lehmä ulosti autosta kasvoille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä tapahtuu kaikenlaista, mutta näin haisevaa loppua eräs brasilialainen mies ei osannut villeissä kuvitelmissakaan ajatella sattuvan. Hänen vieressä ajaneen auton lavalla oli ollut lehmä, joka oli ulostanut tielle päin niin, että uloste oli räiskynyt suoraan miehen kasvoihin ja autoon.

Mies on kuvannut itsestään hauskan videon, jossa hän nauraa koko tilanteelle. Mies sanoo heti alkuun videon katsojalle, että jos katsoja luulee, että hänellä on huono päivä niin katsoja on väärässä. Miehen päivä on paljon huonompi kuin moni voisi ajatella.

Viereisellä autokaistalla ajaneen auton lavalla ollut lehmä oli ulostanut sopivasti kun videolla näkyvä mieskuski oli ollut ohittamassa sitä. Uloste oli räiskynyt avonaisesta ikkunasta miehen kasvoille, kaulaan, käteen, auton sisälle ja pitkin auton kylkeä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.