Kardashianit muistivat isänsä syntymäpäivää: ”Olisitpa täällä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Armenialaista syntyperää oleva Robert Kardashian oli amerikkalainen asianajaja, joka tuli laajemmin tunnetuksi O. J. Simpsonin ystävänä ja asianajajana hänen oikeudenkäynnissään. Robert oli myös Kris Jennerin aviomies 1978 vuodesta aina 1991 vuoteen saakka.

Avioliittonsa aikana Kris Jenner ja Robert Kardashian ehtivät tekemään yhdessä neljä lasta. Nyt Kris ja lapsista Rob, Kim ja Kourtney ovat muistaneet julkisesti heidän edesmenneen isänsä syntymäpäivää koskettavilla viesteillä ja vanhoilla kuvilla.

Robert Kardashian on sekä hänen lastensa että entisen vaimonsa Krisin kaipaama, vaikka Kris ei enää Robertin viimeisten elinvuosien aikana ollutkaan hänen kanssaan naimisissa. Nyt Kris on julkaissut todella koskettavan viestin, jossa hän kertoo rakastavansa ja kaipaavansa miestä edelleen päivittäin.

Happy birthday to the most handsome, funniest, sweetest, best daddy in the world! #MoustacheOnFleek

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Happy birthday dad woohoo! Wish you were here to meet Dream???

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Happy birthday pops ??

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on