Naisten ”kamelinvarpaasta” trendikäs – alapään muotoa saa korostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurin ja todella nolostuttava tyylivirhe naisilla on se, että ohutta kangasta olevat leggingsinomaiset housut tai farkut nousevat niin ylös haaroista, että ne menevät häpyhuulten väliin ja paljastavat ”kamelinvarpaan”. Kamelinvarvas saa usein alkunsa jo pikkuhousuista, jotka on ommeltu niin, että niiden haarakappaleessa on keskellä sauma.

Kerroimme taannoin Seamless Thread -alusvaatemerkin tekemästä Camel No -pikkuhousulinjasta, joka on suunniteltu estämään juuri tämän kamelinvarvasefektin. Nyt jostain päin Aasiaa on kuitenkin leviämässä todella erikoinen trendi, jossa naisten housuissa näkyvää kamelinvarvasta juhlitaan ja liioitellaan täytettyjen pikkuhousujen avulla.

Twitterissä on lähtenyt leviämään kuvia naisten alushousuista, joihin on ommeltu täytteen avulla suuri kamelinvarvas. Alushousujen ansiosta kamelinvarpaan näkemistä ei pysty millään muotoa estämään, mikä onkin niiden pukijan tarkoitus. Alushousujen yleistyminen saattaa olla Metro-lehden mukaan fetissi, jonka osa ihmisistä on ymmärtänyt väärin ja ottanut jokapäiväiseen pukeutumiseensa mukaan.

http://imgur.com/a/53H4D