Kahden lapsen äiti sai ihanan yllätyksen kotiovelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pauline O’Neill ilahtui viikon alussa saadessaan kotiin lahjapaketin, joka oli täynnä Lushin kosmetiikkatuotteita. Kahden lapsen äiti ajatteli, että lahja oli varmaankin hyvän ystävän lähettämä. Kun nainen avasi paketin, repesi hän totaaliseen nauruun.

The Sun uutisoi Pauline O’Neillin löytäneen paketista kolme kylpyöljyä, vartalon kuorintavoiteen, huulten kuorintavoiteen, hohkakiven ja kylpyvaahtosaippuan. Paketissa oli mukana viesti, josta selvisi naisen lähettäneen paketin itselleen kumottuaan viinipullon kurkusta alas viime viikon perjantaina.

Harvoin alkoholia nauttiva nainen oli viettänyt viime perjantaina laatuaikaa yksin ja juonut koko pullollisen viiniä. Aamuyön tunteina hän oli tilannut itselleen hemmottelutuotteita eBaysta. Lapussa luki: ”Hei sinä. Tarvitset hieman hemmottelua. Toivottavasti tämä auttaa rauhoittumaan. Joten nauti. Rakkaudella sinä itse kolmelta aamuyöllä. #redwinemademedoit”. Katso video tästä.

A mum-of-two was flattered to receive a huge cosmetics haul complete with a note reading 'you need a treat – this should help you unwind' – only to discover it was sent by HERSELF when drunk.

Publié par Caters News Agency sur mercredi 8 février 2017