Kissan kärsivällisyys koetuksella – koira tuli tekemään liian läheistä tuttavuutta

Nettivideot · Tim Isokivi

Monet kissat eivät siedä lainkaan liian lähelle niiden reviiriä kutsumatta tunkeilevia koiria. Poikkeustapauksiakin löytyy, kuten tuoreella videolla nähdään.

Youtube-käyttäjä Todd Sharp kuvailee videolla esiintyvää kissaa maailman kärsivällisimmäksi. Se ei ole kaukana totuudesta, sillä eläimen sietokykyä koettelee koira jolle henkilökohtainen tila on tuntematon käsite.

Koira haluaa nuuskia kissaa läpikotaisin, vaikka katti olisi selkeästi mielummin omissa oloissaan. Kissan ärsyyntynyt ilme on varsin kuvaava.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat