Näyttelijä Bill Paxton on kuollut – nähdään vielä kahdessa uudessa elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan näyttelijä Bill Paxton on kuollut leikkauksen aiheuttamiin kompikaatioihin. Tähti menehtyi lauantaina 25. helmikuuta 61-vuotiaana.

Paxton muistetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa Titanic, Apollo 13, Aliens ja Lisa – unelmien nainen sekä televisiosarjoissa Big Love ja S.H.I.E.D. -agentit. Tähti kuului ohjaaja James Cameronin luottonäyttelijöihin, ja hän olikin mukana useissa miehen elokuvissa.

– Bill oli hyvä mies, loitava näyttelijä ja luova uurastaja. Toivon ihmisten muistavan tätä upeaa miestä Oscar-illan prameudessa, ei ainoastaan kaiken hänen valkokankaalla antamansa riemun vuoksi, vaan myös siksi että hän oli mahtava ihminen, James Cameron kirjoitti Vanity Fair -lehden mukaan.

Paxtonin viimeisiksi töiksi jäivät tuleva The Circle -elokuva ja televisiosarja Training Day. Paxton oli kahden lapsen isä ja naimisissa Leouise Newburyn kanssa.