Isä ja poika lahjoittavat vähätuloisille pukuja – jotta nämä saisivat työpaikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christopher Schafer pyörittää yhdessä poikansa Sethin kanssa Sharp Dressed Man -nimistä voittoa tavoittelematonta yritystä, joka lahjoittaa suunnittelijoiden pukuja apua tarvitseville miehille. Jokainen mies tarvitsee muutamissa elämänsä eri vaiheissa hyvin istuvan ja siistin puvun, mutta kaikilla ei ole kuitenkaan sellaiseen varaa.

Sharp Dressed Man -yritys tarjoaa ilmaisia pukuja vähätuloisille miehille, jotka yrittävät päästä takaisin työelämään kiinni. Hieno puku parantaa mahdollisuuksia tehdä esimerkiksi haastatelutilanteessa parempi vaikutus mahdolliseen tulevaan työnantajaan.

Suurin osa puvuista on yrityksen valmistamia, mutta osan he saavat myös maksavilta asiakkailtaan, jotka haluavat uuden puvun yhteydessä lahjoittaa yrityksen vapaaehtoistoimintaan heidän vanhan pukunsa. Puvun sovituksen yhteydessä miehet saavat myös ilmaisen parturikäynnin ja lämpimän aterian.

Pukua voi hakea jokainen vähätuloinen mies, joka pystyy osoittaa yrittävänsä päästä takaisin työelämään kiinni. Henkilö ei saa olla päihderiippuvainen, mutta päihderiippuvuudesta toipuvaa he voivat kuitenkin auttaa. Uusi hieno puku ja siisti hiustyyli antaa miehille heti enemmän itsevarmuutta ja uskoa heidän omaan potentiaaliinsa, mikä näkyy nopeasti ulospäin kun miehet sovittelevat pukuja.