Naisetkin piereskelevät ja masturboivat – naisten tabut listattiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset. Nuo yhteiskunnan kulmakivet ja kaunottaret. Naaraspuoliset ihmiset ovat perinteisesti ajateltuna herkkiä, mutta lujaluonteisia. He ovat suloisia, mutta suunnitelmallisia. Heillä on oikeus kiukutteluun, mutta osaavat myös mielistellä. Jokainen nainen on kuitenkin vain ihminen.

Nyt on listattu naisten tapoja, joita he saattavat tehdä salaa. Vaikka naiset eivät sitä myöntäisikään, hekin päästelevät suolistokaasuja ulos ainakin yksin ollessaan. Tavanomaisesti ajateltuna naiselliseen käytökseen ei sovi rietas ja rento asenne. Nyky-yhteiskunta on kuitenkin höllännyt sukupuolieroja ja naiset saavat osoittaa mielipiteitään ja inhimillisyyttään enemmän kuin ennen. Naiset piereskelevät ja joskus jopa kovaan ääneen töräytellen.

Naiset ovat myös niitä, jotka tietävät entisen poikaystävän nykyisen tyttöystävän parhaan kaverin nimen. Neitokaiset ovat mestaristalkkereita, vaikka osa kutsuukin toimintaa pelkästään asioiden selvittämiseksi ja taustojen kartoittamiseksi. Naiset voivat kahlata netissä tuntitolkulla ihmisten profiileja katsellen ja tutkien.

Kun nyt on aloitettu naisten yleistäminen, niin jatketaan samalla linjalla. Naiset eivät nimittäin pese hiuksiaan päivittäin. Eikä heidän pitäisikään, koska suortuvat eivät tykkää liiallisesta pesun aiheuttamasta rasituksesta. Mutta jos puhutaan naisten rintaliiveistä, saatetaan ajautua pian pahoinvoivaan olotilaan. XX-kromosomiparilla varustetut ihmiset eivät pese rintaliivejään tarpeeksi. Asiantuntijoiden mukaan tissiliivit joutaisivat nimittäin pesuun jo 2-5 käyttökerran jälkeen.

Toisinaan naiset turvautuvat hajuvesiin ja deodorantteihin, mikäli eivät ehdi peseytymään. He saattavat suihkauttaa parfyymia jopa pikkuhousuihinsa. Osa naisista ajelee ylimääräisen ihokarvoituksen pois vain silloin, kun tietää paljastavansa ihoaan tai saavansa sänkyseuraa. Naisten säärikasvat saattavat kasvaa talvella karhuntaljaa muistuttavaksi ryijyksi.

Naiset käyttävät myös viehätysvoimaansa häikäilemättömästi hyväkseen. He flirttailevat ja tekevät kaikkensa saadakseen haluamansa asian. Osa neitokaisista turvautuu jopa eroottismieliseen kiusoitteluun päämääränsä saavuttaakseen. Ja sitten se viimeinen fakta: Naiset masturboivat ja katsovat pornoa. Osa neitokaisista hyväilee itseään päivittäin.