Vauvasta hurja ultraäänikuva – heavyhenkinen jo vatsassa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joidenkin ihmisten on hankala hahmottaa ultraäänikuvista vauvan vartalon rakennetta. Koska kuva on mustavalkoinen, saattaa se myös hämätä silmää taidokkaasti. Amerikkalaisparin ultraäänikuvassa näkynyt vauva teki käsimerkin rock-tyyliin.

Makelle Ahlin on julkaissut Facebookissa kuvan tulevasta pienokaisestaan. Utahista kotoisin oleva nainen ja hänen Jared-miehensä yllättyivät, kun huomasivat vauvan tekevän pirunsarvimerkkiä kohdussa. Pari halusi tilanteesta kuvan muistoksi, CBS News uutisoi.

Pirunsarvikäsimerkkiä on käytetty hevi- ja rockmusiikin piireissä 70-luvulta saakka tervehdyksenomaisesti. Alun perin käsimerkkiä on käytetty Välimeren maissa pahan silmän torjuntaan. Raskaanaolevilta naisilta otetaan ultraäänikuvat, joiden avulla kohdussa elävä vauva konkretisoituu eläväksi ihmisenaluksi. Samalla tarkastetaan sikiön kehityksen eteneminen ja mahdolliset sairaudet.

Well it's official our kids are the coolest even before they enter the world…or they are just really full of themselves, but I already knew that was going to happen just look at their dad🤘🏼. Jared Ahlin

Publié par Makelle Throckmorton Ahlin sur jeudi 23 février 2017