Nyt on näyttävää! Vaatteisiin psykedeelisiä kuvioita marmoroinnin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Värikkäillä maaleilla suoritettavaa marmorointia on tehty ennen muun muassa tapeteille ja kirjan kansille. Nyt valokeilaan nousee taidokkaita marmorointituotteita valmistava amerikkalaisyritys BLVisuals. Yritys marmoroi vaatteita ja ihmisiä.

Marmoroinnin ideana on levittää veden pinnalle värikkäitä maaleja ja muodostaa niistä jopa psykedeeliseltä näyttäviä kuvioita. Upeat kuvioinnit syntyvät maalien muodostamasta vuoropuhelusta. Yrityksen värjäämät lippalakit ovat nyt nousseet supersuosioon.

BLVisuals käyttää marmoroinnissa myös mustavalon alla loistavia värejä, jotka tuovat tuotteisiin uudenlaisen sävymaailman. Yritys myy tuotteitaan netissä ja erilaisissa tapahumissa.

BLVisuals: Marbling One-of-a-Kind Hats

?Drop Paint, Not Bombs. ?Availiable here: http://www.blacklightclothing.com/collections/premium-snapbacks#blvisuals #blacklightvisuals #marbling #bodymarbling #ebru #hydrodynamics #glowpaint #neon #fluorescent #headwear #hydrodip #hydrodipping #blacklight #uv #blacklightreactive #fittedhat #rainbowhat #trippy #swirl #festivalfashion #festivaltrends #oneofakind #hat #customhat #outfitoftheday #art #beastieboys

Publié par BLVisuals sur vendredi 21 octobre 2016

Fedora we #marbled for our good neighbor Kevin from @gemandjamfestival ! 🌊🔥#blvisuals #blacklightvisuals #marbling…

Publié par BLVisuals sur mardi 14 février 2017

Gearing up for Holiday Sales! We are super thankful for each and every one of you! Be sure to pick up a One-of-a-Kind gift for the special people in your lives while supporting small business! #blvisuals #blacklightvisuals #marbling #oneofakind #trippy #swirl #colorful #supportsmallbusiness #smallbusiness #individuallypainted #love #holidaysales #hydrodip #hydrodipping #hydrodynamics #blacklight #blacklightreactive #neon #festivalfashion #loop #snapback #hats #headwear #marbled

Publié par BLVisuals sur mardi 22 novembre 2016