6-vuotiaan synttäreille saapui vain yksi vieras – sydäntäsärkevä kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivät ovat joulujen lisäksi varmasti koko vuoden parhaita päiviä ainakin lasten mielestä. Erään pikkutytön syntymäpäiviltä napattu kuva särki kuitenkin monien sydämet, koska kuvasta käy ilmi, että tytölle järjestettyihin juhliin oli saapunut vain yksi vieras.

Lapset odottavat syntymäpäiviä innoissaan ja kuvittelevat päivän olevan täynnä kakkua, leikkejä ja lahjojen avaamista. Kuusivuotiaan Kinley Montgomery -nimisen tytön kohdalla päivä oli kuitenkin hieman hiljaisempi, koska hänen syntymäpäivilleen oli tullut vain yksi tyttö.

Kinleyn syntymäpäiväjuhlat oli järjestetty keilahallilla, jossa oli kaikenlaista hauskaa tekemistä lapsille. Isosisko Kelseyn ottamasta kuvasta käy ilmi, että vieraita on odotettu paikalle enemmän, koska pöydällä on iso pino muovimukeja ja iso täytekakku.

Kelsey oli ottanut hänen siskostaan ja paikalle saapuneesta tytöstä kuvan, jossa nähdään miten lapset katsovat ulos ikkunasta ja odottelevat muita lapsia saapuvaksi. Lopulta Kinley ja Jayla-tyttö viettivät syntymäpäivän kaksin pelaillen ja herkutellen.

Kuvan julkaisemisen jälkeen ihmiset ovat halunneet lähettää Kinleylle syntymäpäivälahjoja ja onnittelukortteja, koska kuva on koskettanut niin monia. Varsinkin pienten lasten vanhempien tulisi muistaa, että oman lapsen saadessa syntymäpäiväkutsu esimerkiksi päiväkodissa tai koulussa, kutsun toisessa päässä odottelee myös pieni lapsi, jolle kaverin saapuminen juhliin on hyvin tärkeää.