Girls-sarjan kaunotar otti rintojen alle näyttävän tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Lena Dunham nousi aikoinaan maailmanmaineeseen luomallaan ja tähdittämällään Girls-televisiosarjalla. HBO-yhtiön sarja oli suuri menestys. Näyttelijä-kirjoittaja-ohjaaja Dunham on sittemmin ollut kysytty vieras elokuva-alan tapahtumissa.

Eilen Dunham julkaisi verkossa kuvan, jossa hän paljasti ottaneensa Norjan Oslossa uuden näyttävän tatuoinnin rintojen alle vatsaansa. Tatuointi on hieman samankaltainen kuin Rihannalla on nähty jo jonkin aikaa, ja Dunham mainitseekin Rihannan innoittajanaan.

Suomalaisen Samuji-vaatemerkin paidassa taannoin julkisesti poseerannut Lena Dunham on hyvä esimerkki naisesta, jolla on itsetunto kohdallaan. Hän ei suostu peittelemään kilojaan, vaan käyskentelee rannalla bikineissä kuten muutkin ihmiset.

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen palkitun Tiny Furniture -elokuvan. Hän oli elokuvan ilmestyessä vasta 24-vuotias. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Nobody Walks, The Innkeepers, Supporting Characters ja This Is 40.