Jättimäinen pilvi vyöryi kaupunkiin – upea sääilmiö kuvattiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taivaalla näkyvät ilmiöt ovat kiehtoneet ihmiskuntaa kautta historian. Luonnonmahdit osoittavat voimiaan ja tekevät tuhojaan useita kertoja vuodessa. Joskus saamme ihastella upeita näkyjä, joita taivas kappaleineen meille tarjoilee.

Nyt on kuvattu Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa ihmisiä pelotellut vyörypilvi. Erikoinen sääilmiö syntyy ukkospilven etuosassa, kun puuskarintaman yläpuolella oleva pilvi liikkuu kauemmas ukkosesta. Rintaman aiheuttama pyörre saattaa kierittää pilvimassaa rullalle.

The Weather Channeling julkaisema kuva on saavuttanut muutamassa tunnissa satojatuhansia katsojia. Vyörypilviä on nähty usein myös Suomessa, mutta eniten kesäaikaan.

Eerie Shelf Clouds Loom Over Pennsylvania

An eerie phenomenon was spotted in Pennsylvania's skies — here's what you're seeing.

Publié par The Weather Channel sur mardi 28 février 2017