Picasso-koira hylättiin epämuodostuneiden kasvojen vuoksi – sitten alkoi tapahtua!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Picasso-niminen koira on herättänyt huomiota ja ihastusta sen epätyypillisten piirteiden ansiosta. Aina koiralle ei kuitenkaan mennyt yhtä hyvin. Kukaan ei nimittäin ensialkuun halunnut ulkomuotonsa ansiosta poikkeavaa koiraa.

Picasso ja sen veli Pablo päätyivät löytöeläinkotiin, sillä koiran kasvattaja ei onnistunut myymään eläimiä kenellekään. Koirat oltiin jo lopettamassa, kun Luvable Dog Rescue -pelastujärjestön Liesl Wilhardt kuuli niistä. Nainen päätti ottaa koirat järjestön hoiviin.

– Picasson vääntyneet kasvot olivat hätkähdyttävät, mutta sen katse oli erittäin pehmeä ja hellä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Wilhardt kuvailee The Dodo -sivustolle.

Picasson epämuodostumasta ei ole koiralle juurikaan haittaa, mutta sen hampaat aiotaan korjauttaa. Koirasta tuli nopeasti sometähti sen jälkeen, kun Luvable Dog Rescue jakoi kuvan Picassosta ja Pablosta Instagram-tilillään. Monet ovatkin ilmaisseet halukkuutensa tarjota koiraveljeksille uuden kodin.