Söpöyden huippu! Huippuharvinainen puuleopardi syntyi keinohedelmöityksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty onnellinen perhetapahtuma, kun Nashvillen eläintarhassa syntyi harvinaisen puuleopardin pentu. Kyseessä oli kahden eläintarhan yhteisprojektista, jossa käytettiin ensikertaa keinohedelmöitystä. Pentu sai alkunsa pakastetusta siemennesteestä.

Puuleopardit ovat lisääntyneet vankeudessa erittäin harvoin, mikä nostaa tuoreen perheuutisen arvoa merkittävästi. Eläintarhan eläinlääkärien esimies Heather Robertson kuvaili saavutusta sensaatioksi.

Pennun emo on nimeltään Tula, joka on syntynyt aikoinaan samassa Nashvillen eläintarhassa. Isä on Washingtonin eläintarhassa asuva puuleopardi Hannibal. Pentu tullaan kasvattamaan Nashvillessa.

Amiee Stubbs/Splash
Amiee Stubbs/Splash